Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Erbszt András - Gedő László: Gerinc fájdalom nélkül - A hát- és derékfájás okainak és kezelésének közérthető kézikönyve

-21%
Dr. Erbszt András - Gedő László: Gerinc fájdalom nélkül - A hát- és derékfájás okainak és kezelésének közérthető kézikönyve
3 500 Ft
Akció: 2 765 Ft2765
Virtuális számla jóváírás: 35 Ft

A hát- és derékfájás, a különböző gerincbetegségek egyre több ember életét keserítik meg, s mind többen kénytelenek szakorvost felkeresni. Az orvossal való találkozás során azonban sokszor nincs lehetőség arra, hogy valamennyi kérdésünkre részletes és - ami talán még fontosabb - érthető választ kapjunk.

Mi okozza a tüneteket? Pontosan mi fáj? Mikor kell orvoshoz fordulni? Mi történik a CT-, az MR-, az izotópvizsgálat során? Hogyan csillapítható a fájdalom? Elkerülhető az operáció? Mire számítsunk a műtét után? Milyen sportot válasszunk?

E hiánypótló kötet közérthető módon veszi sorra a leggyakoribb panaszokat, ismerteti eredetüket és a lehetséges kezelési módokat. Dr. Erbszt András széles körű orvosi tapasztalatának, közérthető, könnyed stílusának és életszerű példáinak köszönhetően megbirkózhatunk a legkülönbözőbb gerincproblémákkal.

Dr. Erbszt András gerincsebész, gerincspecialista, ortopéd szakorvos.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632974651
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  160
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  440 g/db
Webáruház készítés