Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Hohn Izzo: Lépj elő! - Hogyan változtat meg MINDENT a felelősségvállalás? (P)

-25%
Dr. Hohn Izzo: Lépj elő! - Hogyan változtat meg MINDENT a felelősségvállalás? (P)
2 700 Ft
Akció: 2 025 Ft2025
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Előlépni annyit tesz, mint felismerni egy szükségletet, és úgy dönteni, hogy TE vagy a megfelelő ember, akinek az adott ügyben cselekednie kell!"
Dr. John Izzo könyve olyan embereket mutat be, akik a sarkukra álltak, és a kezükbe vették az irányítást. Mindegy, hogy a családi életükben, szűkebb környezetükben, a munkahelyükön, vagy globális jelentőségű ügyekben indítottak el gyökeres változásokat, egy dologban hasonlítanak: Nem másokra vártak, hanem azzal foglalkoztak, hogy ők mivel járulhatnak hozzá egy probléma megoldásához. Egyesek reménytelen helyzetben lévő cégeket virágoztattak fel, szembeszálltak a maffiával, felléptek az iskolai zaklatások ellen, orvosi segítséget juttattak természeti katasztrófák helyszínére, elérték a bálnavadászat betiltását, vagy csupán egy apró, jó szándékú tettet hajtottak végre, ami továbbgyűrűzve megmentette valakinek az életét.
"Azt nem mindig tudjuk befolyásolni, hogy mások mit tesznek; csak a saját tetteink felett van hatalmunk."
A történetek megmutatják, hogy minden ember számít, és mindenki kiveheti a részét abból, hogy jobb hellyé tegye a világot. Nem az ügy vélt vagy valós jelentősége számít. Az önbizalom és a tetterő minden alkalommal növekszik bennünk, amikor előlépünk a passzivitásból és megtesszük, amit a világ jobbításáért tehetünk.
"Íme egy könyv minden menedzsernek, vezetőnek, szülőnek és társnak - vagy bárki másnak -, aki nagyobb kihívásokra vágyik, aki fejlődni és változni szeretne, és nyomot szeretne hagyni maga után ezen a földön. A kötetet Izzo barátságos, megnyerő stílusa és lebilincselő történetei igazán könnyű olvasmánnyá teszik." (Beverly Kaye, a Career Systems International alapítója és vezérigazgatója, a Love 'Em or Lose 'Em és a Love It, Don't Leave It című kötetek társszerzője)

Ha úgy érzed, változásokra lenne szükség akár a magánéletedben, akár a munkahelyeden vagy a lakókörnyezetedben, ha tenni szeretnél valamit magadért, másokért és a világért, de nem tudod, hol kezdd és hogyan, olvasd el John Izzo könyvét!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638992413
  Kiadó
  Casparus Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  224
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés