Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Janet Hall: Viszlát, pelus! - Felkészítő csomag kislányoknak

-21%
Dr. Janet Hall: Viszlát, pelus! - Felkészítő csomag kislányoknak
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369

Készen állsz?
Viszlát, pelus!

A Viszlát, pelus! csomagban minden megtalálható, ami az eredményes szobatisztaságra szoktatáshoz szükséges. Segítségével hat könnyű lépésben sajátíthatjuk el a szobatisztaságra nevelést, bátorítva és támogatva gyermekünket ebben a fontos fejlődési szakaszban.

A felkészítő csomag tartalma:
- Hat lépésből álló útmutató a szülőknek könnyen követhető instrukciókkal, hasznos ötletekkel és bevált módszerekkel a szobatisztaságra szoktatáshoz.
- Vidám illusztrációkkal díszített keményfedelű könyvecske, melyben magával ragadó történet bátorítja és segíti a gyerekeket a WC használatának tanulásában.
- 48 jutalommatrica a gyerekek buzdítására és a sikerek pozitív megerősítésére.
- 2 jutalomposzter elbűvölő rajzokkal, melyekre a matricákat ragaszthatjuk.

Viszlát, pelus! című kiadványunkkal a szobatisztaságra szoktatás kellemes és sikerélményekkel teli tapasztalat lehet mind a szülő, mind a gyermek számára.

Dr. Janet Hall a "Vessünk véget a bepisilésnek" program alapítója. Klinikai pszichológusként és két gyermek édesanyjaként már több mint 35 éve kezeli gyermekek ezreit, akiknek problémát jelent a szobatisztaság akár éjjel, akár nappal. Több könyv és számos hangfelvétel szerzője, melyek önbecsülésük helyreállításában és a hisztirohamok kordában tartásában segítenek a gyerekeknek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633575420
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  14
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  460 g/db
Webáruház készítés