Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Kerekes Judit: Jó étel, jó élet - Táplálkozási kézikönyv ételreceptekkel babás, gyermekes családoknak

-25%
Dr. Kerekes Judit: Jó étel, jó élet - Táplálkozási kézikönyv ételreceptekkel babás, gyermekes családoknak
4 990 Ft
Akció: 3 743 Ft3743
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Elakadt a táplálkozás útvesztőjében? Ez a kézikönyv segít a fiataloknak, kezdő háziasszonyoknak, babás családoknak és mindenkinek, aki szeretteinek, barátainak vagy saját magának főz. A táplálkozás a csecsemők és kisgyermekek számára jóval többet jelent puszta étkezésnél, hiszen az első életévek idején kapott megfelelő táplálás és szeretetteljes gondozás nemcsak a kiegyensúlyozott szülő-gyermek kapcsolat egyik előfeltétele, hanem esélyt kínál hosszú, egészséges és örömteli élethez is. Gyermekeink első három évében a táplálás elsődleges célja - az energiapótlás mellett - a növekedés, a fejlődés biztosítása, és a későbbi, esetleg csak felnőttkorban jelentkező betegségek megelőzése. A kicsik táplálásának alapvető követelménye az adott fejlettségi szinthez, az aktuális igényekhez alkalmazkodó, minőségileg kielégítő, mennyiségileg elegendő, a tisztasági követelményeknek megfelelő és élvezhető táplálék biztosítása. Mindezeken túl kiemelt figyelmet kell szentelni a babák fejletlen gyomor-bél rendszerének és éretlen immunrendszerének is.
Ön egy hiánypótló tanácsadó kézikönyvet tart a kezében, melynek szerzője nemcsak gyakorló szülő és nagyszülő, hanem több évtizedes gyermektáplálási és családterápiás gyakorlattal rendelkező szakorvos. Az orvosi szemmel, női alapossággal és anyai ösztönnel íródott könyv a legfontosabb elméleti tudnivalók ismertetése mellett sajátos felfogással kínál jól érthető gyakorlati útmutatót a szoptatáshoz, a kiegészítő tápláláshoz, a babaételek készítéséhez, a felnőttételek "babásításához". Segít továbbá a táplálással összefüggő problémák felismerésében, és ezen betegségek diétás kezelésében. Az édesanyáknak, nagymamáknak így már nem kell hosszasan törni a fejüket, hogy mi kerüljön az asztalra, hiszen a könyv közel 600 szemléletformáló, egészséges és könnyen elkészíthető ételrecepttel varázsolja változatossá a kcisik és nagyon mindennapjait.
Mert mi a fontos a táplálásban? Úgy etessen, hogy a családban beteg soha ne legyen!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789637157424
  Kiadó
  Galenus Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  480
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  720 g/db
Webáruház készítés