Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Máté Gábor: A sóvárgás démona

-21%
Dr. Máté Gábor: A sóvárgás démona
3 990 Ft
Akció: 3 152 Ft3152
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Tanulhatunk bármit a drogosoktól? Tudjuk egyáltalán, közülünk hányan szenvedélybetegek? A munkamániát még most is gyakran erénynek tekintjük, az alkohol-, nikotin- vagy internetfüggőség, a szex- vagy vásárlásmánia, az étkezési zavarok a "normális" társadalomban sem ritka jelenségek. Vajon mi bajunk az életünkkel, hogy önmérgezéssel próbálunk enyhülést találni? Miért olyan nehéz megszabadulni rossz szokásainktól még akkor is, ha azok egészségünket vagy az emberi kapcsolatainkat veszélyeztetik?

"A sóvárgás démoná"-ban Máté Gábor, a világhírű tudós a klinikai tapasztalatok és a legfrissebb tudományos eredmények segítségével elemzi a függőségeket, és segíteni próbál, hogy felszabadulhassunk az érzelmeinket és viselkedésünket uraló erők alól.

Dr. Máté Gábor 1944-ben született Budapesten. Családjával 1957-ben vándorolt ki Kanadába. Több mint húsz évig családorvosként dolgozott, hét évig volt a Vancouveri Kórház orvosi koordinátora, jelenleg drogklinikákon és egészségügyi központokban végzi munkáját.
Célkitűzése, hogy felhívja a figyelmet a betegségek tágabb összefüggéseire.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633101278
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  464
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés