Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Skita Erika: Érzelmi intelligencia gyakorlatok

-20%
Dr. Skita Erika: Érzelmi intelligencia gyakorlatok
3 390 Ft
Akció: 2 710 Ft2710
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

"Az első és egyetlen érzelmi intelligencia készségeket a gyakorlatban megerősítő kiadvány!
Szülőként lehetőségünk van rá, hogy idejében felkészítsük a gyerekeinket és tegyünk valamit azért, hogy magabiztosabban tudjanak élni az érzelmeikből származó információkkal, az érzelmi és társas készségeikkel, már gyerekkorban és később, felnőttként is.
Az Érzelmi intelligencia gyakorlatok egy játékos gyűjtemény, amely mindennapos helyzeteket, szituációkat dolgoz fel, és arra sarkallja mind a gyerekeket, mind a szülőket, hogy gondolják át a néha automatikusan érkező reakciójukat, tanulják meg felismerni, kifejezni és kezelni az érzelmeiket, hogy azok támaszaik lehessenek a döntéseik meghozatalában.
A gyakorlatok 5 részterületre fókuszálnak:
Érzelmi öntudatosság, - ismerje meg önmagát, tudja, melyek az erősségei, és hogyan tudja használni őket. Ismerje fel saját és mások érzelmeit.
Önmenedzsment - legegyszerűbben az érzelmek kezelése, olyan esetekben is, amikor ez nem egyszerű vagy magától értetődő. Mindezt külső nyomás nélkül.
Társas tudatosság - tud-e empatikus lenni, elfogadni mások nézőpontját, képes-e megtalálni a helyét és csapatba rendeződni a többiekkel?
Kapcsolati képesség - röviden: kommunikáció, együttműködés, problémamegoldás.
Felelősségteljes döntéshozatal - a választási lehetőségeket mindenki szereti, a döntések azonban felelősséggel járnak. Mi történik, ha úgy érezzük, nem jól döntöttünk?"

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631224955
  Kiadó
  Értsünk Szót Kft.
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  60
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  170 g/db
Webáruház készítés