Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Szántó Andrea: Csak semmi komoly - Kéretlen életviteli tanácsok félprofi önsanyargatóknak

-25%
Dr. Szántó Andrea: Csak semmi komoly - Kéretlen életviteli tanácsok félprofi önsanyargatóknak
2 600 Ft
Akció: 1 950 Ft1950
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Fülemben szól a rádió, izzadok, mint a ló, káprázik a szemem, és kizárólag arra tudok figyelni, hogy ne felejtsek el levegőt venni, mielőtt szégyenszemre ott esem össze a nyugdíjas kutyasétáltatók szeme láttára. Múltkor véletlenül belekeveredtem egy futóversenybe, a lekörözés nyilvánvaló és megalázó pillanatáig nekem is ott szurkoltak a nézők.
Kívülről nézve néha valóban olyannak tűnhetek, mint aki minden lépésnél a mocsárból való kiszabadulásért küzd. A fák is talán csak a légszomjtól mosódnak el. De legalább haladok, és igen dicséretes ez tőlem, hogy megpróbálom a lehetetlent. Viszont röhejessé sem akartam válni. Nem mások előtt, magamnak.
Később tehát kitaláltam, lassítok a tempón. Így is lett, még sétálásra is jutott időm közben, észrevettem, hogy köszönnek az emberek és a kutyák. Hogy milyen csodálatosak a színek, amikor süt a nap, És hogy vannak napok, amikor nincs is pocsolya. Ami itt, Angliában nagy szó."

-Miért fordul ipszilonban az angol gyerek a folyosón?
-Hogyan csempésszünk egészséges kiegészítőket a családi rántott hús panírjába, úgy, hogy szeretteink ne kövezzenek meg érte?
-Miért veszélyes az étkezés utáni fogmosás?
-Hogyan tanuljunk meg ismét járni, különösebb károkozás nélkül?
-Milyen sportoktól óvakodjunk?

Andrea, az Angliában élő magyar orvosnő megunta, hogy az interneten, magazinokban, szakkönyvekben elénk tárt briliáns életviteli tanácsok zöme már a valóság küszöbén elvérzik.
Tudományos alapokra épülő, de a személyes kudarcait is őszintén - és igen mulatságosan - bemutató könyve azoknak szól, akik tenni akarnak az egészséges életért, de a múló idővel való mindennapi csatáikhoz különleges munícióra van szükségük.
Kávé mellé, sportolás után, családi perpatvarok kiheveréséhez kötelező olvasmány.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630802277
  Kiadó
  Intermédia 90 Kft.
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  144
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés