Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Alma H. Bond: A díványon: Marilyn Monroe - A legbájosabb, leghíresebb, legnehezebb esetem

-25%
Dr. Alma H. Bond: A díványon: Marilyn Monroe - A legbájosabb, leghíresebb, legnehezebb esetem
Fő kategória >Regény >Szórakoztató
3 390 Ft
Akció: 2 543 Ft2543
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Vonzerő, báj és csillogás. Ez mind Marilyn Monroe. Mára ikonikussá vált alakja örökre egybeforrt fellibbenő fehér ruhájával és legendás szőkeségével. Az elmúlt évtizedekben sokan sokféle módon írtak, pletykáltak róla, de kevesen próbálták megérteni magát az embert.

"- Jó napot kívánok, Miss Mortenson! Örülök, hogy megismerhetem. - A nő felnézett, és legnagyobb döbbenetemre teljes átalakulás szemtanúja lehettem. ...Mintha felkapcsoltak volna benne egy lámpát, mintha radioaktív mag aktiválódott volna a bőre alatt. Személyisége, testbeszéde, modora, minden porcikája megváltozott... - Ó, köszönöm, doktornő! - mondta szenvedélyesen. - Évek óta szeretnék eljönni magához, de eddig féltem időpontot kérni... És szólítson csak nyugodtan Marilynnek!"

Alma H. Bond amerikai írónő ezúttal dr. Darcey Dale pszichoanalitikus bőrébe bújva beszélget Marilyn Monroe-val, akit így olyannak láthatunk, mint eddig még soha. A díva napról napra egyre őszintébben mesél magáról, és fokozatosan feltárul mindaz, ami a ragyogó mosoly mögött van. Egy hétköznapi nő, aki hol kétségbeesett, hol sziporkázóan humoros, hol pedig dacos és sértődékeny, mint egy kisgyerek. A szerző eredeti dokumentumok, szájhagyomány és saját, pszichológusként szerzett tapasztalatai alapján írta meg könyvét.

"...Arthur arra lépett be a házba, hogy a házi készítésű tésztát a székek háttámlájára hajtva szárítom egy hajszárítóval. Valami miatt csak nem akart olyan íze lenni, mint a Frank Sinatra Villa Capri éttermében felszolgált spagettinek. Mit gondol, doktornő? Váltsak pályát, legyek inkább szakács?"

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638975140
  Kiadó
  Tea Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  342
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés