Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Erent Gábor: Beoltva - Működő sillabusz beteg világunkhoz

-25%
Dr. Erent Gábor: Beoltva - Működő sillabusz beteg világunkhoz
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft2100
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A könyv, amit a kezében tart az olvasó, hézagpótló munka. Magyarország élen jár a rák és egyéb súlyos betegségek következtébeni elhalálozásban - és elég rettenetes az odáig vezető út is. A szerző arra a kérdésre keres és ad integrált választ, hogy mi ennek az oka, okai: elemzi a legújabb kutatásokat, nemzetközi és hazai statisztikák számsorait, a testi, szellemi, lelki folyamatok összefüggéseit, az ide vezető társadalmi, gazdasági hatásokat is. Röviden bemutat, csoportosít olyan tönkretevő/gyógyító vektorokat, amikről az átlagembernek fogalma sincs, nem hiszi el, pedig kéne tudnia róla.

De sokkal többet is tesz: konkrét példákkal, megoldási alternatívákkal segíti azt, akinek beteg a gyermeke, aki sajnos sokszor maga is beteg.

A szerző nem akart könyvet írni, megkérték erre. Nem akar eladni semmit, még könyvét sem: de egy varázspálcát ad mindenki kezébe.

Segítségével mindennapi életünkben a legegyszerűbben, legolcsóbban, leggyorsabban gyógyulhatunk meg, ha akarjuk - ha megértjük, miről is van szó, ha tudjuk, hogy a mátrix mások eszköze, de működése tőlünk függ.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638911841
  Kiadó
  Filmkapu; Magyar a magyarért Alapítvány Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  164
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés