Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Sági Mária - Sági István: Információs gyógyítás (DVD melléklettel) - A Körbler-módszer

-21%
Dr. Sági Mária - Sági István: Információs gyógyítás (DVD melléklettel) - A Körbler-módszer
3 950 Ft
Akció: 3 121 Ft3121
Virtuális számla jóváírás: 40 Ft

Erich Körbler a XX. század végének egyik legnagyobb alakja. Elméleti és gyakorlati munkásságával új alapokra helyezte a betegség fogalmát, kialakulásának megismerését, a diagnosztikát, a terápiát, a teljes orvosi gondolkodásmódot. Ezt a tudományos tevékenységet nem egyszerű méltatni és még nehezebb megismertetni.

Erich Körbler, az általa „Új homeopátiának” (Neue Homöopathie) nevezett tudományterülettel az energetikai, informatikai, hullámelméleti ?zikai fogalmakat illeszti be nemcsak az orvosi-, hanem a hétköznapok gondolkodásmódjába is. Jelen könyv szerzői nyomon követik ezt a rendkívül izgalmas folyamatot, mellyel nemcsak „népszerű”, hanem tudományos szempontokból is maradandót alkottak.

Ez a könyv alapműnek tekinthető és hiánypótló, ugyanis Erich Körblernek az élet nem adta meg a lehetőséget az önálló mű megalkotására. Hosszabb-rövidebb cikkek és tanfolyami jegyzetek, videó felvételek maradtak fent, melyekre tanítványai - váratlan halála után - támaszkodhattak.

"Dr. Sági Mária és István rendkívül nagy feladatot vállalt magára, hogy Erich Körbler halála után közel 20 évvel írásba foglalják tanításait, melyek a XXI. század orvosi gondolkodásmódjának alapját jelentik. Az Erich Körbler által feltalált inga, az ún. bioindikátor sajnos még nem orvosi diagnosztikai eszköz, de remélhetőleg nincs messze az idő, mikor minden háztartás részévé válik." (Dr. Csiszár Róbert)

"Ajánlom a Tudásnak azt a tárházát, amelyet ez a könyv tartalmaz, azoknak az orvos kollegáknak, akiknek van lendületük, bátorságuk, indíttatásuk, - az orvosi szakma iránti "szerelmük" - újra és újra tanulni, elsajátítani akár még alig ismert gyógyító módszereket is. Ezeket birtokba véve, és a már használt terápiás eszköztáruk körébe integrálva még többet, még jobbat tudnak adni a betegeiknek. Garantálom, hogy bőven lesz gyógyítási sikerélményben és hálában részük.

Ajánlom azoknak a gyógyítóknak, természetgyógyászoknak, akik kellő önismerettel, hivatásuk igaz szeretetével és tiszteletével ismereteiket szüntelenül gyarapítják az új dolgok megismerésének vágyán túl még azon céllal, hogy a hozzájuk fordulóknak még jobban, még hatékonyabban tudjanak segíteni.

Ajánlom azoknak az embertársaimnak, akik az öngyógyítás útját választják, hogy kellő figyelemmel merüljenek bele ennek a csodálatos módszernek a tanulmányozásába, használják körültekintően, azzal a bölcsességgel, amely meg tudja különböztetni, mi az a határ, amíg önmagukat, családjukat gyógyíthatják, és hol van az a pont, amikor orvoshoz kell fordulni.

Ajánlom minden kedves olvasónak, merítkezzenek bele bátran, nyitottan, érdeklődve a tudásnak ebbe a csodálatos Forrásába, mert az energiák és információk birodalmában találják magukat. Hisz végső soron minden információ és energia." (Dr. Tusor Erzsébet)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911786
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  350
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés