Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek



Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan

-26%
Dr. Stuart Farrimond: A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan
6 999 Ft
Akció: 5 179 Ft
Kezdete: 2019.11.03   Visszavonásig érvényes!

Rántsuk le a leplet a konyhai mítoszokról!

Zúzzuk vagy vágjuk a fokhagymát?
Hogyan őrizhetjük meg a zöldségek tápértékét főzéskor?
Mikor adjuk az ételhez a zöldfűszereket?
Hogyan marad a hal szaftos sütéskor?

A főzés tudománya forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsük a konyhai folyamatokat, és ezáltal jobban, kreatívabban főzhessünk.

- Praktikus, kutatási eredményekkel alátámasztott válasz 160 alapvető konyhai kérdésre.
- A leggyakoribb főzési eljárások, alapanyagok és konyhai eszközök közérthető elemzése.
- Látványos, informatív illusztrációk.

Dr. Stuart Farrimond orvosból lett élelmiszerkutató, aki előadásaiban, illetve írásaiban a tudomány és a főzés titkaiba avatja be olvasóit és hallgatóit.

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9789634335689
    Kiadó
    Libri Könyvkiadó
    Kiadás éve
    2019
    Oldalszám
    254
    Kötésmód
    kemény kötés
    Tömeg
    1,1 kg/db