Nyitva tartás

2020. január 24. és 29. között személyes átvétellel nem adható le rendelés, az átvételi pont költözése miatt.

Megértésüket köszönjük.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Winkler Gábor - Gézsi Andrásné - Dr. Baranyi Éva: Gasztronómiai világkalauz - Egészségeseknek, cukorbetegeknek, lisztérzékenyeknek és fogyni vágyóknak

-26%
Dr. Winkler Gábor - Gézsi Andrásné - Dr. Baranyi Éva: Gasztronómiai világkalauz - Egészségeseknek, cukorbetegeknek, lisztérzékenyeknek és fogyni vágyóknak
4 900 Ft
Akció: 3 615 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Első olvasásra tán meghökkentő cím. De valóban az-e?

A könyv orvos szerzői képzeletbeli kulturális-kulináris kalandozásuk során számos nép gasztronómiájával és gasztrokultúrájával, jellegzetes ételeivel és a fogyasztásukkal kapcsolatos szokásokkal és hagyományokkal ismertetik meg az Olvasót.
Az olvasmányos és tartalmas leírásokat táplálkozás-élettani ismeretek is kiegészítik, ezzel segítve azon olvasókat, akik az ételekről tudni szeretnék, hogy mit fogyaszthatnak el úgy, hogy fittek és egészségesek legyenek.
A dietetikus társszerző a receptleírásoknál tömör tanácsokkal látja el a fogyókúrázókat, a cukorbetegeket és a lisztérzékenyeket, megjelölve a helyettesítési lehetőségeket az ételek alapanyag-összetételben.
A több, mint 300 receptleírást számos színes fotó illusztrálja, ezzel is könnyítve az ételek otthoni elkészítésére készülőket.

A szerzők célja, hogy kedvet hozzanak különböző népek konyhájának felkereséséhez, és rávilágítsanak, hogy az étrendi előírások betartására szorulóknak sem kell kimaradniuk az étkezés örömeiből!

30 ország - 300 recept!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639914377
  Kiadó
  SpringMed Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  620
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  590 g/db