Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Pema Dordzse - Janet Jones - Terence Moore: Tibeti spirituális gyógyászat - Gyógyítsd meg a szellemed, gyógyítsd meg önmagad

-25%
Dr. Pema Dordzse - Janet Jones - Terence Moore: Tibeti spirituális gyógyászat - Gyógyítsd meg a szellemed, gyógyítsd meg önmagad
3 570 Ft
Akció: 2 678 Ft2678
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A tibeti buddhista kultúra egyik legnagyobb öröksége az orvostudomány. Ez a minden érző lény meggyógyítását célul kitűző spirituális tudomány mintegy 2500 éve fejlődött ki Tibetben, és a gyógyítás gyöngyszemeként azóta is őrzi eredeti formáját.
A könyv célja, hogy megossza a nyugati emberrel a tibeti spirituális gyógyászat bölcsességét. Az olvasó átfogó képet kap a tibeti gyógyászat jellegéről, történelmi és filozófiai hátteréről, spirituális szemléletéről, valamint közelebbről is megismerheti a tibeti gyógyászat alapvető fogalmait, a betegségek leírásától kezdve a különféle izgalmas diagnosztikai módszereken át az egészség egyensúlyának fenntartásáig.
Dr. Pema Dordzse immár 30 éve praktizál tibeti orvosként, a nyugati orvostudomány által gyógyíthatatlannak tartott betegek kezelésében is kiváló eredményeket ért el.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639633643
  Kiadó
  Tericum Kiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  336
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  490 g/db
Webáruház készítés