Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDr. Riccardo Pina - Dr. Barry Sears: 40-30-30 - A Zóna-diéta a gyakorlatban

-21%
Dr. Riccardo Pina - Dr. Barry Sears: 40-30-30 - A Zóna-diéta a gyakorlatban
2 799 Ft
Akció: 2 211 Ft2211
Virtuális számla jóváírás: 28 Ft

A Zóna-diéta segítségével jól érezzük magunkat, megszabadulunk a fölösleges kilóktól, és egyensúlyba kerülünk.

Életre szóló karcsúság
Nem kell a kalóriákat számolnunk és az állandó éhségtől szenvednünk ahhoz, hogy leadjuk súlyfeleslegünket. Elég, ha egészségesen étkezünk, és szem előtt tartjuk a megfelelő arányokat.

Jobb teljesítmény
A megfelelő arányú tápanyagok fogyasztásával olyan egyensúlyt teremthetünk, mely segít elérni mentális és fizikai teljesítményünk maximumát.

Fogyás és jó közérzet
A gyakorlati útmutató és a felsorolt receptek megmutatják, hogyan építhetjük be könnyen és kényelmesen a Zóna-diétát mindennapi életünkbe.

A Zóna-diéta, mely a vezető táplálkozástudományi szakértő, dr. Barry Sears kutatásain alapul, nem pusztán egy diéta, de életforma is, amely testi-szellemi jólétünk alapjait teremti meg. Alapelve, hogy minden fő- és köztes étkezés kalóriájának 40 százaléka szénhidrátból, 30 százaléka fehérjéből és 30 százaléka zsírból álljon. Több világklasszis atléta, olimpikon, de hollywoodi híresség is ezt az étrendet követi.
A Zóna-diéta minden eddigitől eltérő módon tekint az élelmiszerekre: egészségünk megteremtésének alapjait látja bennük, melyek segítségével sikeresen megszabadulhatunk súlyfeleslegünktől, hatékonyabbá válhatunk a mindennapokban, harcolhatunk az öregedés ellen, és megelőzhetjük a komoly betegségeket.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633571118
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  430 g/db
Webáruház készítés