Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDrábik János - Tőke Péter (Peter Sheldon): Önvédelem a migránsok és az EU-kalifátus ellen - Mit kell tennie Európa becsapott népeinek?

-25%
Drábik János - Tőke Péter (Peter Sheldon): Önvédelem a migránsok és az EU-kalifátus ellen - Mit kell tennie Európa becsapott népeinek?
3 490 Ft
Akció: 2 620 Ft2620
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Az Európai Uniót úgy hozták létre, mintha egy "lassú államcsíny" lett volna. (Ma már sokan úgy tartják, hogy a történelem leglátványosabb államcsínye.) Az Unió létrehozását úgy tervezték, hogy fokozatosan kiszorítják a demokratikus struktúrákat és folyamatokat. A nemzetállamokat megillető szuverén jogköröket úgy adták át fokozatosan a brüsszeli bürokráciának, hogy nyilvánosan soha nem beszéltek róla, és az 500 millió európait kész helyzet elé állították. Még az uniós vezetők nagy része sem tudja, hogy az EU már jó ideje átalakulóban van, s a migrációs invázió csak megerősíti, hogy EURÁBIÁ-vá alakul át.

E kötet rendkívüli időszakban, a migránsinvázióval és az ellene történő védekezéssel párhuzamosan született. Sok irányból is feltárja azokat az okokat, amelyek az EU nem is olyan távoli, három részre szakadásához vezetnek. Tudnunk kell, mi a jövőnk, ki a mellettünk kitartó társunk, kinek a csatlakozására számíthatunk, ha összefogásra lesz szükség, s akár még küzdenünk, talán harcolnunk is kell a nemzeti államokból álló, két tenger által is mosott Új Európánk megszületéséért.

A kötetben olvasható két ajándék írás:
- A kormánybuktatás kézikönyve I.
- A kormánybuktatás kézikönyve II.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638769756
  Kiadó
  Intermix Budapest Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  592
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés