Nyitva tartás

A személyes átvételi pont nyitva tartási ideje:

Hétfőtől péntekig 9-18 óra között

Szombat, vasárnap zárva.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén 7 nap áll rendelkezésre a rendelés átvételére.

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekDrábik János - Peter Sheldon - Virág András - Julius Mohácsi: Világbéke vs. világháború - Putyin és Netanjahu titkos megállapodást kötött - Atomot soha!

-26%
Drábik János - Peter Sheldon - Virág András - Julius Mohácsi: Világbéke vs. világháború - Putyin és Netanjahu titkos megállapodást kötött - Atomot soha!
2 990 Ft
Akció: 2 209 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!

Nem lehet a világbékét kikényszeríteni ultimátummal!
A fegyvergyártó lobbiknak, a globális pénzvilág urainak jó üzlet a háború. Egyes országok vallási, ideológiai, gazdasági ellentétei és biztonsági érdekei is a támadás mellett szólnak.
A gazdasági-pénzügyi háború már folyik Európa ellen, Izrael csapást kíván mérni Irán atomlétesítményeire. Oroszország és Kína a béke mellett van, de mégis készülődik. Bizonyos köröknek az az érdeke, hogy Közel-Keleten olyan regionális konfliktus alakuljon ki, ami világháborúvá fajulhat.
A támadásra készülők szélsőségesei pusztulásuk előtt még Európára, így Budapestre is csapást mérnének.
Mielőtt még bennünket is elérne a háború, bölcs dolog lenne az, ha aki teheti, előre gondoskodna családja életének, és vagyonának megmentéséről, házi bunkeréről.
Hogyan lehet saját vízhez, energiához jutni, alternatív fűtést teremteni, élelmiszert tárolni és zöldségféléket termeszteni?
Mi történik, ha a határokat a vagyonmentés miatt lezárják, a saját pénzünk rohamosan inflálódni kezd, és kialakul egy jegyrendszer mellett a barter, a cserekereskedelem?
Az euró és az USA dollár is értéket veszti, milyen más pénz lehet stabil? Az arany vezető vagyontárgy marad, de nem mehetünk karkötővel, gyűrűvel a piacra, vagy a láncból harapófogóval lecsípni mindig egy darabot.
A legjobb az lenne, ha sikerülne a békét megőrizni!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638769725
  Kiadó
  Intermix Budapest Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  410 g/db