Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekClive Cussler - Jack Dubrul: Éjjeli őrség - Oregon-akták 3.

-25%
Clive Cussler - Jack Dubrul: Éjjeli őrség - Oregon-akták 3.
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

"Clive Cusslerhez senki sem fogható." (Publishers Weekly)

"...mindez nem feltétlenül a pénzről szólt, sokkal inkább arról a vágyról, hogy tegyenek végre valami helyeset. Juant és embereit egy idea vezérelte. Egy idea, hogy valaki végre szembeszálljon a 21. század újfajta veszélyeivel. Vannak, akiknek vállalniuk kell az éjjeli őrséget, és hogy szembeszegülnek bármivel, ami a szabadság várfalát fenyegeti. Ők mindannyian vállalták ezt a feladatot."
A legújabb Oregon-regény hősei újabb rejtélyes ügyet göngyölítenek fel. Délkelet-Ázsia vizein modern kori kalózok garázdálkodnak, ám miközben a csúcstechnológiával felszerelt szuperhajó legénysége elindul, hogy leszámoljon velük, nagyméretű hajók tűnnek el nyomtalanul a nyílt vízről. Juan Cabrillo és csapata, miután egy megtámadott kalózhajó fedélzetén harminc illegális bevándorló holttestére bukkan, szörnyű összefüggést sejt meg a kettő között: ezúttal a kapzsiság szülte embertelenség ellen kell harcba szállniuk.

"Kézbe venni egy új Clive Cussler-regényt olyan érzés, mintha a legjobb barátod érkezett volna látogatóba." (Tom Clancy)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354589
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés