Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet

-21%
Rebecca Donovan: Elakadó lélegzet
2 999 Ft
Akció: 2 369 Ft2369
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

"Senki sem próbált szóba állni velem, én is elvoltam magamban. Az volt az a hely, ahol mindennek biztonságosnak és könnyűnek kellett lennie. Hogy sikerült Evan Mathewsnak egy nap alatt lebontania az én állandó világomat?"
Weslynben, a connecticuti gazdag városban, ahol a lakosság többségének az a legfőbb gondja, hogy milyen benyomást kelt, és kivel előnyös mutatkozni, Emma Thomas a legszívesebben átváltozna levegővé, de addig is rögeszmésen ragaszkodik a tökéletesség látszatához: úgy öltözik, hogy senki se lássa rajta a zúzódásokat, nehogy kiderüljön, mennyire távol esik a tökéletességtől az élete. Egy napon váratlanul beköszönt a szerelem, amelynek hatására Emma kénytelen tudomásul venni a saját értékét, bár ez azzal fenyegeti, hogy kiderül a titok, amelyet olyan kétségbeesetten takargat...
Egy lány története az életet megváltoztató szerelemről, a leírhatatlan kegyetlenségről és a törékeny reményről. A Elakadó lélegzet a nagy kritikai elismerést aratott trilógia első kötete.

 • Átlagos értékelés
  51
  1
  Baksa Tímea
  2014.06.01 23:02
  Hú, de durván jó könyv! Felkavaró, brutális, olyan érzelmeket vált ki az emberből, hogy el sem hittem.Alig várom a folytatását, szinte sikítottam, hogy nincs a kezembe a következő rész. Csillagos ötös.
  Előnyök:
  Hátrányok:
 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632612751
  Kiadó
  Maxim Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  496
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés