Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekPavlik Gábor: Élettan - Sportélettan

-5%
Pavlik Gábor: Élettan - Sportélettan
7 900 Ft
Akció: 7 505 Ft7505
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Minden sporttal foglalkozó szakember, testnevelőtanár, edző, rekreációs szakember alapvető célja, hogy rendszeres edzéssel befolyásolja, átalakítsa az emberi szervezetet, a gyenge, fáradékony, betegségre hajlamos emberből erős, kitartó, egészséges, betegséggel szemben ellenálló személyt faragjon; az élvonalban dolgozó edzőnek pedig sportolóját a lehető legjobb eredményhez kell segítenie. E feladat teljesítéséhez a sportszakembernek ismernie kell a szervezet felépítését és működését, amelynek erőnlétét befolyásolni óhajtja, és meg kell ismernie azokat a veszélyeket, amelyek felmerülnek, ha nem kellő szakértelemmel végzi munkáját.
Szükséges tehát egy olyan könyv, amely egyszerűen, közérthetően tartalmazza az élettan-sportélettan lényegét.
A tankönyvet az egyetemi hallgatók mellett a testnevelőtanárok, sportszakemberek, sportorvosok kézikönyvként is használhatják.
A könyv nem tartalmaz külön élettan és sportélettan fejezeteket, az egyes szervrendszerek ismertetésekor mindig a sport, a teljesítmény szempontjából lényeges alapvető törvényszerűségekkel, valamint sportélettani jellegzetességekkel foglalkozik. Az utolsó, VI. részben tér ki olyan speciális sportélettani, sportorvosi kérdésekre, amelyek komplexek, nem köthetők egy-egy szervrendszer működéséhez.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632263410
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  596
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  1,08 kg/db
Webáruház készítés