Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekElidegenedés és emancipáció - Karl Marx és a Gazdasági-filozófiai kéziratok

-25%
Elidegenedés és emancipáció - Karl Marx és a Gazdasági-filozófiai kéziratok
3 500 Ft
Akció: 2 630 Ft2630
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

2014 novemberében a Társadalomelméleti Kollégium tagjai konferenciát szerveztek a Budapesti Corvinus Egyetemen Karl Marx 170 éve íródott műve, a Gazdasági-filozófiai kéziratok kapcsán. Az előadások egy része - a konferencia irányadó témájához szorosan kapcsolódva - a Kéziratok közeli értelmezését, kritikáját és kiegészítését kínálták, míg más előadók a tágabb kontextus, a távolabbi összefüggések rekonstrukciójával és elemzésével is foglalkoztak.
A Társadalomelméleti Kollégium generációi évről-évre olvassák Marx műveit, munkásságát megkerülhetetlennek tartják a társadalmi kérdésekről való elméleti és gyakorlatorientált gondolkodásban egyaránt. A kötet szövegei fontos kiegészítést adhatnak mindenki számára, aki kritikusan szemléli a világot, és ebből a kritikai beállítódásból szeretne közeledni Marxhoz is.
A kötet szerzői, Marx nyomán, végső soron azokra a kérdésekre keresik a választ, hogy mit jelent az elidegenedés, melyek e jelenség kiváltó okai, és milyen módon képzelhető el az elidegenedés meghaladása - az elidegenedés alóli emancipáció.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634141211
  Kiadó
  L'Harmattan Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  328
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés