Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekEline Snel: Tartsd őket közel, de ne túl szorosan - Mindfulness kamasz gyerekek szüleinek

-25%
Eline Snel: Tartsd őket közel, de ne túl szorosan - Mindfulness kamasz gyerekek szüleinek
Fő kategória >Egészség, életmód >Gyermeknevelés
2 950 Ft
Akció: 2 213 Ft2213
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A kamaszok szórakoztatók, sérülékenyek, kiszámíthatatlanok és néha teljesen kezelhetetlenek. Vágynak a függetlenségre, de sok tekintetben még nincsenek felkészülve rá.

Mindannyian próbáljuk támogatni a kamaszkor érzelmi hullámvasútján utazó gyermekeinket, de ha túlságosan beavatkozunk, a kamaszok úgy érzik, megfojtjuk őket. Meg akarjuk adni nekik azt a szabadságot, amire szükségük van a felnőtté váláshoz, ugyanakkor igyekszünk elkerülni, hogy feleslegesen sérüljenek - de ha mégoly erősen törekszünk is az egyensúlyra, egész biztosan hibázunk. Kamasz gyereket nevelni mindenképpen kihívás.
Eline Snelnek azonban jó híre van azok számára, akik meg akarnak felelni a kihívásnak: tudatos jelenléttel, ítélkezés nélküli szelíd figyelemmel és elfogadással úrrá tudunk lenni a problémás helyzeteken. Könyve bemutatja, hogyan fejleszthetjük ezt a hozzáállást gyermekünkkel közösen - a bátorságra, az együttérzésre és a bizalomra fókuszálva.

A könyvhöz meditációs gyakorlatokat tartalmazó hanganyag is tartozik, mely a http://www.scolar.hu/tartsdoketkozel oldalról tölthető le mp3 formátumban. A gyakorlatokat egyaránt végezhetik a szülők és a gyermekeik, egy részük kifejezetten a kamaszok számára készült.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632446721
  Kiadó
  Scolar Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  164
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés