Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekEliza Beth: Isteni sakkjátszma - Vezércsel

-21%
Eliza Beth: Isteni sakkjátszma - Vezércsel
2 700 Ft
Akció: 2 133 Ft2133
Virtuális számla jóváírás: 27 Ft

A Fény és a Sötétség Istene újabb sakkjátszmába kezd, melynek célja a saját képükre formálni a világot. Itt a figurák nem a szokványos bábukat, hanem embereket, családokat jelentenek, s egy-egy jó, vagy épp rossz lépés ugyanúgy vezethet paradicsomi állapothoz, mint káoszhoz.
Egy feszült, zivataros éjszakán feketeruhás férfiak osontak a hakiri palota folyosóján. Braqant, Abua királyát békés álmából éles sikoly ébresztette. Utolsó emlékként testvére, Lamido arcát és kardjának éles vágását vihette magával a túlvilágra. Egy nagy uralkodó lehelte ki lelkét, hogy átadja helyét a zsarnokságnak. Csak egyetlen fénysugár pislantott fel azon az éjszakán, mikor egy kisgyermek, Braqan fia egy ölelő árnyék karjaiban eltűnt a palota falain túli védelmező sötétségben. Húsz év telt el, és Yakisznak, Bantaria királyának ezúttal Abua zsarnokával kell felvennie a harcot. Bár Bantaria jóval gazdagabb és erősebb kihívójánál, ellenfelét a Sötétség Istene segít...
Természetesen Eliza Beth korábbi könyveihez hasonlóan ezúttal sem a háború vérengzéseié a főszerep. Sokkal jobbat kínál nekünk a szerző. Mostani hozzávalói: egy csodálatos, mesébe illő fantasybirodalom, mely tele van kalanddal és izgalommal, romantikával és mágiával, s mindezt az írónő megfűszerezi némi humorral és bölcsességgel. Az eredmény pedig egy olyan zseniális könyv, mely minden könyvfalónak kötelezően megkóstolandó, akár önálló fogásként, akár az előző részek birtokában.
Jó szórakozást kíván minden olvasónak: Tóth Balázs Gábor (A Tollal.hu - Közélet és kultúra főszerkesztője)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155007446
  Kiadó
  Garbo Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  216
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés