Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekElla Barrick: Gyilkosság tánclépésben - Táncparkettkrimi 1.

-88%
Ella Barrick: Gyilkosság tánclépésben - Táncparkettkrimi 1.
3 299 Ft
Akció: 390 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Vigyázat, ez a történet lesodorja a lábáról!

Amikor Stacy Graysin rajtakapja vőlegényét és táncpartnerét, Rafe-et, hogy az ágyban mambózik egy szambakirálynővel, azonnal felbontja az eljegyzésüket. Ám továbbra is közös tánciskolájuk társtulajdonosai maradnak. Rafe azzal akarja nyereségesebbé tenni a stúdiót, hogy hiphop- és szteppórákkal bővítené a kínálatot, de Stacy inkább leborotválná szőke fürtjeit, semhogy ilyen zenére táncoljon.
Amikor Stacy felfedezi Rafe holttestét a tánciskolában, nem tud magához térni a döbbenettől, amikor pedig a rendőrség őt nevezi meg első számú gyanúsítottként, úgy dönt, nyomozásba kezd, mert semmi kedve a cellatársaknak börtönrockot tanítani. 
Mindenki arra számít, hogy Stacy lesz a stúdió kizárólagos tulajdonosa, Rafe azonban megváltoztatta a végakaratát. Az így hirtelen képbe került rokon készen áll arra, hogy eladja a részét annak, aki a legtöbbet ígéri érte aki, nem kizárt, hogy maga a gyilkos. 

"Ez a vagány, vadul lüktető és briliánsan megkoreografált krimi minden oldalán váratlan fordulatokat tartogat." - Hank Phillippi Ryan, Agatha-, Anthony- és Macavity-díjas szerző

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636355302
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db