Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSidney Sheldon (Tilly Bagshawe): Emlékörvények

-25%
Sidney Sheldon (Tilly Bagshawe): Emlékörvények
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft2624
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Alexia de Vere karrierje csúcsára ér - belügyminiszterré nevezik ki. Az asszony tudását és képességeit mindenki elismeri, ám a személyét csak igen kevesen kedvelik. Dúsgazdag, arisztokrata férje azonban az első perctől támogatja politikai ambícióit, ahogy akkor is mindig melléáll, ha összetűzésbe kerül tolószékbe kényszerült lányukkal, Roxie-val, akivel Alexiának igencsak megromlott a kapcsolata.
A De Verék ősi kastélyában, családi körben ünneplik a kinevezést. Megérkezik az imádott fiú, Michael, aztán egy idegen is, aki - mielőtt Alexia szót válthatna vele - ahogy jött, el is tűnik. Pár nap múlva holtan találják a család dédelgetett kedvencét, Dannyt, a kis tacskót. Alexia fenyegető telefonhívást kap.
Nyomozás indul. A rendőrség és a munkatársak is biztosra veszik, hogy Alexia valamelyik politikai ellenlábasa áll a történtek mögött, ám az asszony tudja, hogy nem a jelen, hanem a múlt kísért. Az a fiatalkori, szégyenletes... halálos hiba. Hiába áltatta magát azzal, hogy már mindenki elfeledte, hiába élt úgy, mintha már ő sem emlékezne rá.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354671
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  576
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés