Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekEmmanuel Rossi: Suzan pont hu

-25%
Emmanuel Rossi: Suzan pont hu
2 990 Ft
Akció: 2 240 Ft2240
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

A harmincas éveinek elején járó Suzan egy nemzetközi nagyvállalat budapesti egységének alkalmazottja, aki saját intelligenciájának és szakmai igényességének köszönthetően fut be irigylésre méltó karriert. Egyik legfőbb célja, hogy albérletét saját lakásra váltsa, ennek érdekében gyakran szabadidejét is munkájának rendeli alá, ezzel együtt már-már tartósnak mondható párkapcsolata is felbomlik.
A fiatal nő magánéletének vonalvezetése lényegesen eltér karrierjének kiegyensúlyozottan emelkedő görbéjétől: Suzan EKG leletén a szív egyetlen rezdüléseiről tanúskodó hullámok rajzolódnak ki. A párkapcsolati sikertelenség oka, hogy Suzan nem képes vérrel-verejtékkel megharcolt önállóságát az érzelmi függőség oltárán feláldozni. Szerelmi életének legnagyobb kihívása az önzetlen szeretet képessége, melynek eléréséhez lelki megújulásra van szüksége, ami kis szerencsével és külső támogatással akár sikerülhet is.
A szerző mély empátiával közelíti meg a fiatal, független nő sajátos élethelyzetét. Álszent igyekezet lenne részéről a szingli karakterhez kötődő sztereotípiák megcáfolása, azonban a könnyelmű életvitel látszatával szemben érzékeltetni szeretné a sikerek mögött álló erőfeszítéseket, a lehetőségekkel járó felelősséget, a bizalomból eredő sérülékenységet is. Suzan, korosztálya többi tagjához hasonlóan, új kihívások előtt áll, útját maga járja, saját ösvényét maga tapossa ki. Kívánjuk neki, hogy lendületét és optimizmusát megőrizve tudása bölcsességben, szabadságszeretete autonómiában, jóléte pedig boldogságban teljesedjen ki!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630875899
  Kiadó
  Festivus Kiadó és Kreatív Stúdió Kft.
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés