Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekEnczi Zoltán - Imre Tamás - Richard Keating: Tájfotózás és épületfényképezés - Lépjünk be a profi táj- és épületfotósok világába!

-21%
Enczi Zoltán - Imre Tamás - Richard Keating: Tájfotózás és épületfényképezés - Lépjünk be a profi táj- és épületfotósok világába!
3 790 Ft
Akció: 2 994 Ft2994
Virtuális számla jóváírás: 38 Ft

A kiállítások, magazinok, internetes oldalak fantasztikus felvételeken keresztül mutatják be a világot. A legtöbben úgy gondolják, hogy mindez kizárólag a milliós felszerelésen múlik, a hobbifotósnak esélye sincs hasonló szintű fotókra. Ez természetesen nem igaz. Egy jól időzített expozíció, egy bátor trükk remek felvételekkel ajándékozhat meg minket, ha pedig ehhez némi technikai ismeret, szépérzék és megfelelô felszerelés párosul, a siker garantált. A minden tekintetben megújult harmadik kiadásunkból a témák részletes leírása mellett a kifejezetten profi módszerek, tippek sem maradhattak ki. Foglalkozunk a különböző megvilágítási helyzetek, napszakok jellegzetességeivel, a képek színhangolásával, körüljárjuk a drónos felvételek rejtelmeit, bemutatjuk a mozgóképből kivett pillanatképek titkait, majd részletesen ismertetjük a perspektíva korrekciós objektíveket, az impresszionista stílust, valamint a bokeh-panorámát. Hiszen ezek a díjnyertes táj- és épületfotók receptjei.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638953957
  Kiadó
  Rainbow-Slide Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  160
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  460 g/db
Webáruház készítés