Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekErdélyi Ildikó: Álomkönyv - Pszichoterápiás álommunka

-25%
Erdélyi Ildikó: Álomkönyv - Pszichoterápiás álommunka
Fő kategória >Társadalom- és humántudomány >Pszichológia
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft2100
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az Álomkönyvben leírt álmok olyan szövegek, amelyekben az álmát elmesélő páciens és a terapeuta közös álommunkában alkotnak álomszövegeket, s ezekből formálja meg a szerző azokat a sűrített, a valóságtól kicsit elemelt "átiratokat", amelyek már a saját alkotásai.
A könyv lehetőséget nyújt arra, hogy az álmok iránt érdeklődőt közelebb hozza saját álmaihoz és az álomértelmezés módszeréhez, sőt alkalmat nyújt arra is, hogy az olvasó betekintést nyerjen a pszichoterápiás álommunkába.
Az Álomkönyvet mindazok haszonnal forgathatják, akik érdeklődnek saját álmaik iránt, és akik izgalmasnak találják a pszichoterápiás folyamatok történéseit: elképzelheti, ahogy a páciens és terapeuta egymással szemközt ülve mélyednek bele az álommunkába, vagy azt, hogy a díványon fekvő páciens és a mögötte ülő analitikus miként merülnek el a tudattalanban rejlő rejtvények megfejtésében, sőt ki is gondolhatják, hogy páciensben és terapeutában mi megy vége mindeközben. Végezetül megpillanthatják a pszichodráma terét, és követhetik az álomdrámák akcióit.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639771932
  Kiadó
  Oriold és Társai Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  188
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés