Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekEric Metaxas: Bonhoeffer - Pásztor, mártír, próféta, kém

-20%
Eric Metaxas: Bonhoeffer - Pásztor, mártír, próféta, kém
4 950 Ft
Akció: 3 960 Ft3960
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Ki más szállhatna szembe a XX. század legfőbb gonoszával, mint a hit alázatos embere?
Miközben Adolf Hitler és a nácik megrontottak egy nemzetet, megfélemlítettek egy egész kontinenst, és megkísérelték kiírtani az európai zsidóságot, egy maroknyi másképp gondolkodó és ellenálló azon munkálkodott, hogy belülről bomlassza szét a Harmadik Birodalmat. Ezek egyike Dietrich Bonhoeffer volt - a lelkipásztor és a szerző.
Ebben a New York Times bestseller kötetben Eric Metaxas Bonhoeffer életének mindkét szálát - teológus és kém - összeszőve ragyogó történetet alkot a rendkívüli gonoszsággal szemben tanúsított hihetetlen erkölcsi bátorságról.
Metaxas a legteljesebb beszámolót nyújtja Bonhoeffer megindító döntéséről, miszerint elhagyja a biztos menedéket nyújtó Amerikát, és visszatér a hitleri Németországba, és új megvilágításba helyezi a híres Valkűr összeesküvésben és a 7-es hadműveletben való részvételét is, melynek célja az volt, hogy zsidókat a szemleges Svájc területére menekítsenek.
A Bonhoeffer egy olyan élet története, melyet keretbe foglal az igazság iránt érzett szenvedély és a jogosság iránti elköteleződés azok mellett, akik szembeszállnak a könyörtelen gonoszsággal.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155246142
  Kiadó
  Immanuel Alapítvány
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  594
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  820 g/db
Webáruház készítés