Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekErica Spiegelman: Élet... újratervezés - Praktikus életvezetés munkafüzettel

-26%
Erica Spiegelman: Élet... újratervezés - Praktikus életvezetés munkafüzettel
4 990 Ft
Akció: 3 690 Ft
Kezdete: 2019.11.11   Visszavonásig érvényes!

Erica Spiegelman addiktológus és motivációs tréner. ÉLET... ÚJRATERVEZÉS című könyve és a hozzá tartozó munkafüzet azoknak szól, akik eldöntötték, hogy szeretnék megismerni, megérteni, majd végérvényesen félreállítani a jóllétük útjában álló mentális akadályokat. 
A könyvből elsajátíthatod azt a módszert, melynek segítségével önerőből pozitív irányba terelheted az életed. A szerző olyan ismeretanyagot és gyakorlati útmutatót állított össze számodra, amely részletes útmutatóul szolgál, így magad is könnyedén feltérképezheted, milyen régi beidegződések szabotálják sikereid, személyes boldogulásod az életben. Hatalmas lépést tehetsz az önismeret útján, Erica Spiegelman azonban nem engedi el ezen a ponton a kezed, tovább vezet céljaid felé. Miután felfedezted egyéni jellemzőidet, a munkafüzet gyakorlatait felhasználva egyszer s mindenkorra eltörölheted a mentális blokkokat, valamint azt is megtanulhatod, hogyan helyettesítsd őket olyan mintákkal, amelyek valóban hasznodra válnak. 
Hamarosan megtapasztalod, hogy működik a technika a gyakorlatban. Az agyunk rejti a megoldás kulcsát. Ez a csodálatosan rugalmas szerv folyamatosan fejlődik, tanul és alkalmazkodik. Segítségével bármikor új irányt szabhatunk életünknek, mégpedig úgy, hogy szisztematikusan, a megfelelő ismeretek birtokában átprogramozzuk agyi idegpályáinkat. Ha ez idáig nem merültél el a mentális programozás témájában, itt az ideje, hogy többet is megtudj a terület egyik legelismertebb szakértőjétől, Erica Spiegelmantől!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635070091
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  279
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  400 g/db