Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekErik Axl Sund: Bomlás - Victoria Bergman trilógia 1.

-26%
Erik Axl Sund: Bomlás - Victoria Bergman trilógia 1.
3 490 Ft
Akció: 2 583 Ft
Kezdete: 2019.08.19   Visszavonásig érvényes!

Hátborzongató thriller a svédek legújabb sztár szerzőpárosától
Átütő nemzetközi siker több mint 30 országban
Stockholm, napjainkban. Két nő, egy bűnügyi felügyelő és egy pszichoterapeuta útja keresztezi egymást.
Sofia Zetterlund pszichoterapeuta kezeli a Sierra Leone-i gyerekkatonát, Samuel Bait és egy középkorú nőt, Victoria Bergmant, aki fájó sebet hordoz gyerekkora óta. Csak egy a közös bennük: mindketten a multiplex személyiségzavar jeleit mutatják.
Jeanette Kihlberg bűnügyi felügyelő eközben új eseten dolgozik: egy fiatal srác szörnyű sérülésekkel borított holttestére bukkantak az egyik stockholmi parkban. Ki lehet ez a fiú? Talán megkínozták? És hogy lehet, hogy senkinek sem hiányzik?
A felügyelő a bántalmazási ügyekben járatos pszichoterapeuta segítségét kéri. Jeanette Kihlberg és Sofia Zetterlund ugyanazt kérdezik maguktól: mennyi szenvedésnek tud egy ember kitenni valakit, mielőtt emberi mivoltát levetkőzve szörnyeteggé válik?
Jeanette és Sofia az ügy megoldását keresik, miközben Victoria Bergman a gyermekkorában megtapasztalt erőszak kínzó emlékével próbál leszámolni. A felügyelő és a pszichoterapueta egyre közelebb kerül egymáshoz - a paranoia, a csalás, a megdöbbentő titkok és az árulás ereje még a kertvárosi idillt is veszélybe sodorja.
A Victoria Bergman-trilógia első része - hátborzongató thriller az árulás személyiség(de)formáló erejéről.
"Az új Millenium-trilógia" (Le Parisien)
Az Erik Axl Sund írói álnév egy svéd írópárost takar: Jerker Eriksson és Hĺkan sötét hangulatú regényei már több országban sikert arattak, a Victoria Bergmant középpontba állító trilógiáért 2012-ben különdíjat kaptak a Svéd Krimiírók Akadémiájától.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633103586
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  300
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  430 g/db