Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekEsther Kochte: ThetaFloating + CD - Használd ki sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad!

-25%
Esther Kochte: ThetaFloating + CD - Használd ki sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad!
2 980 Ft
Akció: 2 235 Ft2235
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A vonzás törvényének értelmében külvilági élményeinkben a legtitkosabb érzelmeink és elvárásaink tükröződnek. Ha megsértenek minket, önmagunk elfogadásával vannak gondjaink. Ha folyton pénzszűkében vagyunk, a saját értékünket becsüljük alá. A gyermekkorban bevésődött és sejtszinten átvett érzelmi és mentális mintáinkkal mi magunk teremtjük meg a valóságunkat. Ha a saját önvalónkat megváltoztatjuk, az életkörülményeink automatikusan ehhez fognak igazodni.
A ThetaFloating pontosan a megmagyarázhatatlan ellenállásainkat és a titkos félelmeinket térképezi fel. A munka során a régi minták egymással ütközve meg is szűnnek, természetes életerőnk ettől kezdve akadálytalanul áramolhat, korlátozottságunk utat enged az egység és az ősbizalom érzésének. A kiterjedt tudatosságnak ebben az állapotában játszva lebegünk ide-oda érzelmeink világában, hogy megváltoztassuk benne mindazt, ami akadályozza egyéni fejlődésünket. Ez az angol floating (lebegés) fogalmának a lényege. Minél közelebb kerülünk eredeti lényünkhöz, annál könnyebben boldogulunk az életben. Ha összhangba kerülünk az elképzeléseinkkel, könnyűszerrel meg is valósítjuk őket, s beindul az életünk!
A mellékelt CD segítségével a legfontosabb gyakorlatokat és meditációkat rögtön ki is próbálhatjuk. A bemutatott gyakorlatok javítják a mediális érzékelést és közben segítenek kapcsolatba kerülni az önvaló magasabb szintjeivel.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912660
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  264
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés