Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekEva-Maria Zurhorst: Szeresd önmagad, és mindegy, kivel élsz

-21%
Eva-Maria Zurhorst: Szeresd önmagad, és mindegy, kivel élsz
2 600 Ft
Akció: 2 054 Ft2054
Virtuális számla jóváírás: 26 Ft

Az elmúlt időszak egyik legnagyobb német könyvsikerének írója alapjaiban rázza meg párkapcsolatainkról kialakított nézeteinket. Provokáló, de optimizmust sugalló kijelentésével korábbi viselkedésmintáink feladására bíztat.
Modern társadalmunkban a vásárlás, a fogyasztás és a feleslegessé vált tárgyak kidobása határozza meg napjainkat. Sajnos, ez a hozzáállás kapcsolatainkra is rányomta a bélyegét: A nem megfelelő dolgokat azonnal le kell cserélni - adott esetben a párunkat is.
A házasságoknak egyre nagyobb része végződik válással, és teljesen természetesnek tekinthető, ha valaki kétszer vagy többször áll az anyakönyvvezető elé.
Mindenki arra vágyik, hogy a legjobbat kapja, és ezzel gyakran együtt jár az az illúzió is, hogy ez fáradság nélkül is bekövetkezhet. Minél könnyebben, minél gyorsabban akarjuk elérni céljainkat, és ha a párkapcsolatunk nem úgy működik, ahogy mi szeretnénk, új társat keresünk. Hamis illúzió abban bízni, hogy a következő partnerrel majd minden más lesz - anélkül, hogy mi magunk változnánk.
Ha elegendő bátorság van bennünk ahhoz, hogy gyökeresen megváltoztassuk szemléletmódunkat, nagy valószínűséggel be fogjuk látni: nem a társunk az oka a problémáinknak. Pontosan itt van nagyon sok tennivalónk, ahol a legnagyobb fájdalmat, gyűlöletet, sérüléseket, hidegséget, dermedtséget vagy ellenszenvet érezzük. Ezt a munkát pedig önmagunkon kell elvégeznünk, hogy házasságunk vagy párkapcsolatunk a valódi gyógyulás és szeretet színterévé váljon.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639652415
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2007
  Oldalszám
  244
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés