Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFábián Janka: Az utolsó boszorkány történetei - Első könyv

-22%
Fábián Janka: Az utolsó boszorkány történetei - Első könyv
3 499 Ft
Akció: 2 730 Ft2730
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Olvasson bele!--->

 

1735. Az utolsó nagy boszorkányüldözési hullám Magyarországra is elér. Az esztergomi pékmester tizenöt éves lánya, Sárosi Felícia végignézi, ahogy szeretett nagynénjét meghurcolják, majd kivégzik. Halála előtt a szép Sárosi Kata súlyos titkot bíz a lányra... a boszorkányok örökségét.
A Sárosi család Esztergomról Budára költözik egy új élet reményében, ahol Felícia - hátrahagyva szerelmét - csodás és rémséges kalandok sorát éli át: kuruzslást tanul a Gellért-hegy titokzatos boszorkányától, férjével kis kávéházat nyit Bécsben, majd javasasszonyként Mária Terézia bizalmasa lesz.
Közben zajlik a háború az osztrák örökségért, ami Prága felszabadításával és Mária Terézia cseh királynővé koronázásával sem ér véget, és Felícia kötelességének érzi, hogy a maga eszközeivel segíteni próbáljon a szenvedőkön - még akkor is, ha emiatt gyanúba keveredik, és a királynővel lassan kialakuló barátságát is kis híján elveszíti...

Mágia, bűbáj és boszorkányság - Fábián Janka népszerű e-könyv sorozata, eddig nem publikált új epizódokkal gazdagodva, végre keménykötésben is a rajongók kezébe kerülhet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633105726
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  287
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  520 g/db
Webáruház készítés