Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFábián Mária: Született nagymamák - Mindennapi történetek egy nagymama tollából

-25%
Fábián Mária: Született nagymamák - Mindennapi történetek egy nagymama tollából
1 800 Ft
Akció: 1 350 Ft1350
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

"Közös emberi tulajdonságunk, hogy szeretünk egymásnak igaz történeteket mesélni. Ez a vágy tört elő belőlem, amikor nagy kedvvel tollat ragadtam, illetve szövegszerkesztőm billentyűit elkezdtem kopogtatni, hogy megörökítsem az életem szürke, esetleg gondterhelt hétköznapjaiba örömet hozó kis történeteimet, és tettem mindezt annak ellenére, hogy hivatásom szerint nem író, hanem gyerekorvos vagyok.
Nagymamáknak, leendő nagymamáknak és minden kíváncsi nagypapának ajánlom könyvemet!
Úgy vennék kézbe, mint egy szokatlan útikönyvet, utazzunk együtt a mindennapi történetek egyszerű tájain, és a lassabban döcögő mozdonnyal haladva olyan apró csodákat fedezhetünk fel, amelyek a gyorsan száguldó autónk ablakain keresztül elkerülték figyelmünket.
Kis Múzsáim, két unokám, akik, ha nem is homlokon, de arcon csókoltak, adták az ihletet, amikor fiamék Velemi Krónikás újságában írtam a "Nagyi tollából" című fejezeteket.
Az eredeti ötlet a Vas Népe újságíró szerkesztőjének, Merklin Tímeának köszönhető, ekkor jelentek meg nagymamai szösszeneteim a Púder nélkül oldalán, a "B(l)ogozzuk ki együtt!" rovatban.
Többek rám figyelése és hathatós segítsége adott lendületet ahhoz, hogy a kis valóság meséim most összegyűjtve a „Született Nagymamák” könyvecskében lássanak napvilágot." (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155214769
  Kiadó
  Szülőföld Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  124
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés