Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFarida Khalaf - C. Andrea Hoffmann: Az Iszlám Állam rabszolgája voltam - Farida szökése

-25%
Farida Khalaf - C. Andrea Hoffmann: Az Iszlám Állam rabszolgája voltam - Farida szökése
Fő kategória >Regény >Dokumentumregény
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft2624
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"A fogságom hosszú ideje alatt végig azt mondogattam magamnak: Egy napon mindenki megtudja, mit tettek ezek a szörnyetegek velem és a barátaimmal. Semmi nem merülhet feledésbe."

2014 nyaráig Farída egy átlagos életet élő, 18 éves jazídí lány volt. Amikor azonban az Iszlám Állam rajtaütött iraki faluján, az addig ismert világ darabjaira hullott: a dzsihádisták minden férfit - köztük Farída apját és fivéreit - megöltek, a nőket pedig magukkal hurcolták.
Farída kegyetlen őszinteséggel mesél rabsága körülményeiről: a mindennapos verésektől és erőszaktól kezdve a lelki terroron át a piacokig, ahol a nőket úgy bocsájtják áruba, mintha csak marhák lennének. A bátor lány lelkileg és fizikailag is kemény harcot folytatott fogva tartóival, míg végül többedmagával a sivatagon keresztül sikerült megszöknie. Története itt azonban nem ért még véget: a menekülttáborban rá kellett döbbennie, hogy sajátjai kiközösítették, megvetésük tárgyává vált.
Farída azonban nem adta fel. Tovább harcolva az Iszlám Állam, a megbélyegzés és a kirekesztés ellen, az egész világgal megosztja a történetét.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633107911
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  272
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés