Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFarkas Ibolya: Angyali Mesék - CD melléklettel (P)

-25%
Farkas Ibolya: Angyali Mesék - CD melléklettel (P)
3 495 Ft
Akció: 2 620 Ft2620
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Farkas Ibolya tisztánlátó angyalmédium 19 éve közvetíti az Angyali Szféra és az emelkedett Szellemi Tanítók üzeneteit, melyeket most mesés formában kíván átadni a legkisebbeknek, hogy ők is megtanulják, hogyan tudnak könnyen teremteni, s mindazt valóra váltani, mi számukra a boldogságot jelenti. A gyermekek lelke tiszta, mint a friss hó, messzire ragyog a világban. Farkas Ibolya, az Angyali segítség mindenkinek és az Angyali üzenet című, felnőtteknek szóló könyvek szerzőjének Angyali mesék című mesekönyve a gyermeki lélek ragyogását támogatja.

A legcsodálatosabb mesék az Égből jönnek, hogy a fázó szívek számára meleg üzenetet küldjenek. Az Angyali mesék üzenete a gyerekek számára, hogy sose csüggedjenek, hiszen bátrak, szerethetőek s mindenre képesek.
Hótündér és Pöttyös, az őzgida kicsiket és nagyobbakat egy olyan világba kalauzolja, ahol a Karácsonyra várva megtörténik a csoda, s beragyog a fény a világba.
A könyv mellékleteként megjelent mese cd-n, a ropogó kandallótűz mellett ülve a szerző maga meséli el angyali meséit, melyeket a Zempléni hegyek között írt a gyerekeknek.
A könyv különlegessége a cd-n található, kifejezetten a gyermekeknek szánt csodálatos meditáció, ami abban segíti a kicsiket, hogy könnyen, bátran, szívből, szeretettel teremtsenek.
A mese cd-re ajándékként került fel a gyerekek által kiválasztott kedvenc karácsonyi meditációjuk, amit a szerző az ünnep alkalmával helyez a fenyő illatú gyerekszobába a kicsik s a nagyobbak számára, hogy az év egy napján se fogyjon el sem a szeretet, sem a hitetek, hiszen egész életünkben gyermekkorunktól fogva támogatólag hat a Hit és a Szeretet a hétköznapokban és életünk minden pillanatában.
Útravaló ez a könyv a gyerekek számára, mint a mesében, mert a varázslat ott lapul, ott fénylik a gyerekek és a felnőttek szívében, mint a csillag az égen!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631237795
  Kiadó
  Angyali Segítség Mindenkinek Kft.
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  32
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés