Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Tyll J. Pollman: Farkasok születése

-21%
Tyll J. Pollman: Farkasok születése
3 699 Ft
Akció: 2 922 Ft2922
Virtuális számla jóváírás: 37 Ft

Revrik, egy vandál törzsfő fia korán megtanulja az aljas árulás és cselszövés keserű leckéjét. Menekülnie kell törzsétől, és gyermekkorát is maga mögött hagyva olyan kalandsorozat hősévé válik, amely végigkalauzolja az olvasót a IV-V. századi ismert világ szinte valamennyi színterén: a vad hunoktól a fényűző Szasszanida Birodalmon át egészen az akkori civilizáció szívének számító, romlott Rómáig. Revrik viszontagságos útja során férfivé és erős harcossá válik, miközben az ő nézőpontjából láthatunk rá a hanyatló római civilizáció még romlásában is lenyűgöző világára, a felemelkedő kereszténység visszáságaira és nem utolsó sorban a nomád kultúrák friss és feltartóztathatatlan erejére.
Revrik népével és népéért harcolva indul el a korabeli civilizáció határvidékéről, hogy új hazát keressen magának, és a forrongó világban szinte lehetetlen megjósolni, hogy útja hol ér véget...

A Farkasok születése nemcsak azok számára lesz letehetetlen olvasmány, akik kedvelik a történelmi kalandregényeket, hanem azok számára is, akik szeretnének hiteles történeti tabló segítségével képet alkotni az emberiség egyik nagy és sorsfordító korszakáról.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633571453
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  616
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés