Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


Tyll J. Pollman: Farkasok születése

-21%
Tyll J. Pollman: Farkasok születése
3 699 Ft
Akció: 2 922 Ft2922
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

Revrik, egy vandál törzsfő fia korán megtanulja az aljas árulás és cselszövés keserű leckéjét. Menekülnie kell törzsétől, és gyermekkorát is maga mögött hagyva olyan kalandsorozat hősévé válik, amely végigkalauzolja az olvasót a IV-V. századi ismert világ szinte valamennyi színterén: a vad hunoktól a fényűző Szasszanida Birodalmon át egészen az akkori civilizáció szívének számító, romlott Rómáig. Revrik viszontagságos útja során férfivé és erős harcossá válik, miközben az ő nézőpontjából láthatunk rá a hanyatló római civilizáció még romlásában is lenyűgöző világára, a felemelkedő kereszténység visszáságaira és nem utolsó sorban a nomád kultúrák friss és feltartóztathatatlan erejére.
Revrik népével és népéért harcolva indul el a korabeli civilizáció határvidékéről, hogy új hazát keressen magának, és a forrongó világban szinte lehetetlen megjósolni, hogy útja hol ér véget...

A Farkasok születése nemcsak azok számára lesz letehetetlen olvasmány, akik kedvelik a történelmi kalandregényeket, hanem azok számára is, akik szeretnének hiteles történeti tabló segítségével képet alkotni az emberiség egyik nagy és sorsfordító korszakáról.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633571453
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  616
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  37 Ft
Webáruház készítés