Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Faye Kellerman: Jupiter csontjai

-21%
Faye Kellerman: Jupiter csontjai
2 490 Ft
Akció: 1 967 Ft1967
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

Amikor Dr. Emil Euler Ganz - a ragyogó csillagászati és asztrofizikai lángelme - fittyet hányva az őt övező elismerésre és tiszteletre, huszonöt évvel ezelőtt köddé vált, munkatársai a szájukra vették, és különboző kósza híresztelések kaptak szárnyra. Tíz évvel később, amikor Ganz Jupiter atyaként, vagyis a hírhedt Isten Gyűrűi Rendjének vezetőjeként újból feltűnt, mindenki azt hitte, elment az esze. És amikor Ganzot holtan találják, a Los Angeles-i rendőrség csupán a pletykákra és a feltételezésekre támaszkodhat a vizsgálat során. A nyomozást vezető Peter Decker hadnagy, miközben élete legmegdöbbentőbb esetével néz szembe, maga is a gyilkos játék részesévé válik.

Faye Kellerman nemzetközi könyvsikerek szerzőjeként régóta óriási népszerűségnek örvend, hiszen összes regénye az eladási listák élén szerepel. A Jupiter csontjaiban az ezredfordulóra kalauzolja el olvasóit, pontosan azt nyújtva nekik, amire vágynak: izgalmat; összetett, érdekfeszítő helyszíneket; realisztikusan ábrázolt, sokszínű szereplőket, akiknek viszontagságos élete - és kegyetlen halála - megelevenedik a könyv lapjain.

A Jupiter csontjai Faye Kellerman tizenharmadik regénye, melynek főhőse Peter Decker és Rina Lazarus. Rituális fürdő című krimijét már a magyar olvasók is ismerhetik.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639421592
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2006
  Oldalszám
  480
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  420 g/db
Webáruház készítés