Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFejős Éva: Holiday

-25%
Fejős Éva: Holiday
3 699 Ft
Akció: 2 774 Ft2774
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Te is szereted, ha lustán elnyújtózhatsz a parton, szikrázik a nap, szemed előtt a nagy kékség, összecsúszik a víz és az ég, nem szól a telefon, és az sem foglalkoztat, mi történik a közösségi oldalakon? Éppen kikérted a kedvenc koktélodat, koccintasz a szeretteiddel, majd belenyúlsz a strandtáskádba és előveszed azt a könyvet, ami elfeledtet veled minden gondot, és a nyaralásod idejére teljes kikapcsolódást ígér. Igen, ez az igazi Holiday-érzés!

Fejős Éva legújabb könyvében is gondoskodik arról, hogy vele utazzunk, akár ha otthon, a kedvenc karosszékünkben ülve vesszük is a kezünkbe a kötetet. Romantika, bűnügyi szál, kaland, utazás, nosztalgia, boldogságkeresés vár ránk – akárcsak az eddigi kötetekben.

És hogy mitől más a Holiday? Ebben a könyvben hosszabb-rövidebb történetekkel szórakoztat a szerző – mindenki maga dönti el az olvasási sorrendet, ahogyan a hangulata diktálja. Egy biztos: mire az olvasó a vaskos kötet utolsó lapjához érkezik, és véget ér a „holiday”, tökéletesen feltöltődik – és talán ez lesz élete legmesésebb nyara.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155469930
  Kiadó
  Erawan Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  630
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  660 g/db
Webáruház készítés