Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFejős Éva: Mert nekünk szeretnünk kell egymást

-25%
Fejős Éva: Mert nekünk szeretnünk kell egymást
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft2624
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Van egy ajtó. Ha megtalálod, és átlendülsz rajta, különös világba csöppensz. Egy olyan világba, ahol a párhuzamosok nem a végtelenben találkoznak. Egy olyan világba, ahol az álmaid valóra válnak. Egy olyan világba, ahol, ha túl soká időzöl, a félelmeid veszik át az irányítást feletted...
A tizenhat éves különc és érzékeny Lilian megtalálja az ajtót, és átlendül álmai világába, oda, ahol a fiú, akivel régóta elválaszthatatlan barátok, végre beleszeret. Ahol a fiú néma kisöccse megszólal, ahol Ádám, a félszeg optikus után bomlanak a nők, és Anna, akit kedvesen őrült családja támogat abban, hogy ismét magára találjon egy fájdalmas elválás után, végre megtanul elengedni. De mi lesz, ha nem találják meg a visszautat? Vajon segít rajtuk a japán mangarajzoló, a bölcs oroszlánidomár vagy a titokzatos fénylány? Nem lehetne örökre ott maradni, ahol minden jó?

Ez a regény Fejős Éva eddigi legkülönösebb története, amelyben bátran utaztatja el olvasóit a szárnyaló fantázia, a sötét titkok és a váratlan szerelmek birodalmába.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638997708
  Kiadó
  Erawan Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  584
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés