Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFejős Éva: Úton hozzád

-20%
Fejős Éva: Úton hozzád
3 499 Ft
Akció: 2 790 Ft2790
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Fodros Balázs nem kevés adóssággal, de optimista várakozással nyitja meg a saját ügyvédi praxisát egy lepukkant, óbudai lakásban. Az utcában éppen felújítják a villamosvágányt, az autós közlekedés kaotikus, gyalog pedig a madár sem jár arra. Mégis, már az első nap két fura ügye akad. A kliensek arra hivatkoznak, hogy az ifjú ügyvéd számára kihívást jelent majd az esetük: 1. megtalálni egy Li nevű kínai lányt a nagyvilágban; 2. kideríteni az igazságot és eljárni bizonyos, baromfiakat érintő megbetegedéssel kapcsolatban.

Az ügyvéd persze hamar rájön, hogy a szél a húga felől fúj: testvére online hirdetési kampányokat készít, és extrém kulcsszavakkal hívja fel a figyelmet Balázs praxisára. Azonban addigra a srác már nyakig benne van mindkét ügyben. Egyik oldalról egy nagyszabású bűntény látszik kirajzolódni, míg a másikon egy titokzatos nő mozgatja a szálakat - Budapesttől kezdve Pekingen át egészen Hongkongig.

"Az új regényem ötlete a Száz Éjjel Ügynökség írása közben merült fel bennem, az alapötlet annyira megragadott, hogy párhuzamosan elkezdtem írni ezt a regényt is. És végül a kíváncsiságom győzött: ideiglenesen félbehagytam a Száz éjjel vártam folytatását, hogy megtudjam, hová kanyarodik az Úton hozzád története.
Mindig nagy vágyam volt, hogy írjak egy jogi krimit, most ez megvalósulhat!" (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155469244
  Kiadó
  Erawan Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  532
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  550 g/db
Webáruház készítés