Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFerenc Pápa gondolatai a családról - Bölcsességek az év minden napjára

-22%
Ferenc Pápa gondolatai a családról - Bölcsességek az év minden napjára
2 490 Ft
Akció: 1 940 Ft1940
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A családban tanulunk meg először imádkozni. Ne feledjétek: ha a család együtt imádkozik, akkor együtt is marad. Így ismerjük meg Istent, így növünk hithű férfiakká és nőkké, így érezzük, hogy Isten nagy családjához, az Egyházhoz tartozunk. A családban tanuljuk meg, hogyan szeressünk, hogyan bocsássunk meg, hogyan legyünk nagylelkűek és nyitottak, ne pedig zárkózottak és önzők. Ezért játszanak oly fontos szerepet a családok Isten Egyházra irányuló tervében!

Óvakodjunk az új ideológiai kolonizációtól, ami megpróbálja tönkretenni a családot. A családra irányuló minden fenyegetés az egész társadalmat fenyegeti. Az emberiség jövője a családon keresztül valósul meg.

Amikor a családok gyermekeket hoznak a világra, és a hitre, az igaz értékekre nevelik őket, megtanítva nekik azt, hogy a társadalom javára váljanak, akkor ezek a gyermekek áldást jelentenek az egész világ számára. Így terjesztjük Isten birodalmát a világban.

A kötet, mely Ferenc pápa gondolatait tartalmazza, arra szolgál, hogy mindennapi társa legyen a hit ösvényén haladó embereknek és családoknak. Szavait minden hónapban más és más téma köré rendeztük össze, hogy nap mint nap imára és elgondolkoztatásra késztessenek bennünket, segítsenek mélyebb kapcsolatba kerülnünk Istennel és egymással, és emlékeztessenek Krisztus felhívására, miszerint hűséggel éljük meg az Evangéliumot, hirdessük Isten szeretetét, és legyünk a világ jövőjébe vetett remény hordozói.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632673127
  Kiadó
  Lazi Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  160
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  240 g/db
Webáruház készítés