Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFerenci Tamás: Védőoltásokról a tények alapján

-5%
Ferenci Tamás: Védőoltásokról a tények alapján
2 500 Ft
Akció: 2 380 Ft2380
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Pontosan tíz éve nem jelent meg magyar nyelven védőoltásokról szóló tudományos igényű könyv, olyan pedig, ami célirányosan a védőoltásokkal kapcsolatos legfontosabb aggodalmakkal foglalkozna, talán még soha sem.

E könyvben összefoglalom a védőoltásokkal kapcsolatos ismereteket olyan, gyakran nem csak hírekkel, de rémhírekkel terhelt kérdések kapcsán, mint a hatásosság vagy a biztonság. Mindenhol objektíven, tudományos módszertannal – a tények alapján.

Ajánlom orvosoknak, egészségügyi dolgozóknak a védőoltásokkal kapcsolatos tudásuk felfrissítéséhez, a laikusok tájékoztatásának megkönnyítéséhez és szülőknek, érdeklődőknek a témakörrel kapcsolatos alaposabb ismeretek megszerzéséhez. Szeretném, ha a könyv ezzel a jövő generációk egészségének az érdekét szolgálná.

Ferenci TamásA szerző klinikai bio­sta­tisz­ti­kus, az Óbudai Egyetem Élettani Szabályozások Csoportjának tanársegédje. Mindennapi munkájában elsősorban a gyermekkori elhízás, az 1-es típusú cukorbetegség és más, gyermekkori autoimmun betegségek kapcsán végez kutatásokat, a védőoltásokkal érdeklődő kívülállóként kezdett foglalkozni.

 • Várható szállítási idő
  3-6 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632264967
  Kiadó
  Medicina Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  376
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés