Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek



Francois Chartier: Az ízek harmóniája - Ételek és borok párosításának művészete és tudománya

-21%
Francois Chartier: Az ízek harmóniája - Ételek és borok párosításának művészete és tudománya
4 950 Ft
Akció: 3 911 Ft3911
Virtuális számla jóváírás: 50 Ft

Milyen kapcsolat van az eper és az ananász között? A menta és a sauvignon blanc, a tölgyfa hordó és a grillezett vörös húsok, a kakukkfű és a bárány vagy a rozmaring és a muskotály között? A neves szakácsoknak - köztük Ferran Adriának, az elBulli lengendás séfjének - dolgozó szerző húsz esztendeje szenvedélyesen kutatja az élelmiszereket alkotó összetevők és a borok közötti kapcsolatot, és most a könyvében megmutatja a harmóniateremtés kulcsát az olvasóknak is.

  • Várható szállítási idő
    1-3 munkanap
    Nyelv
    magyar
    ISBN
    9789639659742
    Kiadó
    Alinea Kiadó
    Kiadás éve
    2011
    Oldalszám
    216
    Kötésmód
    puha kötés
    Tömeg
    500 g/db
Webáruház készítés