Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekFranz Bardon: Az igazi beavatás útja - Tízszintes tanfolyam - Elmélet és gyakorlat

-21%
Franz Bardon: Az igazi beavatás útja - Tízszintes tanfolyam - Elmélet és gyakorlat
3 690 Ft
Akció: 2 915 Ft2915
Virtuális számla jóváírás: 37 Ft

Az igazi megismerésre törekvők sokszor évekig, vagy talán egész életükben hiába kutatnak olyan megbízható tanulási módszer után, melynek segítségével legfőbb vágyukat megvalósítva a tökéletesség útjára léphetnek. A titkos tudományok iránt érdeklődőknek nincs lehetőségük mestertől vagy vezetőtől elnyerni a beavatást, ezért az igazi tudás csak a különös kegyeltek és tehetségek számára elérhető. Az őszinte tanuló - aki komolyan dolgozik a saját fejlődésén, és nem pusztán kíváncsiságból akar bepillantást nyerni a szent tudásba - ebben a műben beavatásának igazi vezetőjét fogja látni.
A kezdeti lépéseknél még a magas rangú beavatottak sem lennének képesek többet segíteni a tanulóknak, mint ez a könyv. Az elméleti beavató részt tíz szint alapgyakorlatai követik, melyek egyaránt fejlesztik a testet, a lelket és az elmét.

Franz Bardon mára már klasszikusnak számító műve az egész világot bejárta. Egyedülálló gyakorlati útmutató a fehér mágia alkalmazásához és a hermetikus tudomány megismeréséhez. A mágia valójában szent tudomány. A szó legszorosabb értelmében minden tudás tudása, hiszen az univerzális törvények ismeretére és használatára tanít.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635291939
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  380
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  530 g/db
Webáruház készítés