Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFrédéric Beigbeder: Francia regény

-25%
Frédéric Beigbeder: Francia regény
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft2100
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Ez a könyv a hetvenes évek Bovarynéjának regénye, aki a válásával maga is folytatta az előző generációk hallgatását a két háború nyomorúságáról.
Egy olyan férfi regénye, akit elhagytak, hát bosszúból élvhajhász lett, egy apa története, aki cinikus lett, mert összetört a szíve.
Ez a regény egy báty története, aki mindent megtett, hogy ne hasonlítson a szüleire, és egy öcs története, aki mindent megtett, hogy ne hasonlítson a bátyjára...
Egy mélabús kisfiú története - egy öngyilkos országban nőtt fel, olyan szülők között, akiket boldogtalanná tett zátonyra futott házasságuk...
Egy olyan ország regénye, amely két háborút is elveszített, de sikerült elhitetnie magával, hogy megnyerte őket, majd egész gyarmatbirodalmát elveszítette, úgy téve, mintha ez mit sem változtatna a fontosságán. Ez egy új emberfajta története, avagy regény arról, hogyan lettek a monarchista katolikusokból kapitalista világpolgárok.
Ilyen az élet, ahogy én megéltem: egy francia regény.

Frédéric Beigbeder, a Franciaországban páratlan népszerűségű író, újságíró, könyvkiadó, filmrendező és televíziós személyiség díjnyertes regényének kerettörténete és apropója egy mélypont: a szerzőt kábítószer-fogyasztásért 2008-ban letartóztatták Párizsban, és csak harmadnapon engedték ki, aztán hat szeánszos kényszergyógykezelés következett. Fogságának krónikája a család és az addigi életpálya felidézésével váltakozik. Az eredmény: szellemesen komoly, sziporkázóan önkritikus, mozgalmasan őszinte mű. Igazi francia regény.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630794107
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  260
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés