Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekFrei Tamás: Agrárbárók - Magyarország az oroszok csapdájában

-21%
Frei Tamás: Agrárbárók - Magyarország az oroszok csapdájában
3 999 Ft
Akció: 3 159 Ft3159

Pedig André már azt hitte, hogy maga mögött hagyhatja a zaklatott múltat.
Tévedett - mert az oroszok nem felejtenek...

André Calvi megint célponttá válik, öngyilkos merénylő támad rá és imádott kislányára, Fruzsikára. Egyetlen másodperc véres drámája a nizzai utcán, amitől minden megváltozik. Szétrobban az élete, hogy aztán számára ismeretlen erők tőrbe csalják és keresztülrángassák a kelet-ukrajnai polgárháború mocskán.
Közben a magyar agrárbárók, akik csak a saját pénztárcájukat nézik, Moszkvában árusítják ki az országot.
A szövevényes nemzetközi játszmában, Amerika és Oroszország közé szorulva, a magyarok számára nagy a tét: a paksi atomerőmű éppúgy, mint az Adriai-tenger mélyéről felhozott Anjou-kincsek, de a gátlástalan milliárdosok miatt hazánk NATO-tagsága is veszélybe kerül.
A magyar mezőgazdaságot kézben, a politikai elitet pedig sakkban tartó földesurak először még csak egy zalai vadászkastélyban konspirálnak, később viszont már orosz oligarchákkal Azerbajdzsánban. A kérdés mindvégig úgy szól, hogy eltaktikázza-e magát a miniszterelnök?

Az Agrárbárók Frei Tamás negyedik akcióregénye. A főhős ezúttal is André, a korábbi három kötetből már jól ismert magyar származású francia titkos ügynök, akit ezúttal nehéz lesz felismerni...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633576373
  Kiadó
  Alexandra Kiadó (A)
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  496
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  410 g/db
Webáruház készítés