Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekSzűcs Melinda: FülSzöveg (virtuális melléklettel) - Német hallás utáni szövegértés feladatok - B1

-10%
Szűcs Melinda: FülSzöveg (virtuális melléklettel) - Német hallás utáni szövegértés feladatok - B1
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft2690
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Ich bin ganz Ohr" - mondjuk németül, ha nagyon figyelünk arra, akit hallgatunk, és arra, amit hallunk. Erre a képességre lesz szüksége a nyelvtanulónak könyvünk használatakor: "füleljen", figyeljen, értse meg a szövegek tartalmát és lényegét, szűrjön ki belőlük információkat, rendszerezze azokat, illessze táblázatba, alkosson belőlük válaszokat.

A könyv és a hozzá kapcsolódó hanganyag olyan, köznapi témákhoz kapcsolódó elbeszélő jellegű szövegeket és dialógusokat tartalmaz, amelyek a hozzájuk tartozó feladatokkal alkalmasak a halláskészség fejlesztésére és a tanulás során elért teljesítmény mérésére. Azt tesztelik, hogy a nyelvtanuló képes-e viszonylag lassú tempójú, világos beszédből kiszűrni a legfontosabb információkat, megérti-e a szövegek lényegét, mondanivalóját.

A feladatokkal a B1 szintű (alapfokú) nyelvvizsgák és a középszintű érettségi gépi hang értése vizsgarészére való felkészüléshez nyújtunk segítséget nyelvtanulóknak és a vizsgára felkészítő nyelvtanároknak.

A könyv első része a kétnyelvű ORIGÓ vizsgarendszer alapfokú vizsgára felkészítő feladataiból áll. A könyv második része egynyelvű, B1 szintű nyelvvizsgákon és a középszintű érettségi vizsgán jellemzően előforduló feladattípusokat tartalmaz.

A feladatokhoz a hanganyag mellett megoldókulcs és szövegkönyv is tartozik, ezáltal a kiadvány nem csak tanórai munkára, hanem önálló felkészülésre is kiválóan alkalmas.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  német
  ISBN
  9789630596046
  Kiadó
  Akadémiai Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  136
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  160 g/db
Webáruház készítés