Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekNagy Mária: FülSzöveg (CD melléklettel) - Olasz hallás utáni szövegértés feladatok (B1)

-15%
Nagy Mária: FülSzöveg (CD melléklettel) - Olasz hallás utáni szövegértés feladatok (B1)
2 990 Ft
Akció: 2 542 Ft2542

"Sono tutt'orecchi" ("Csupa fül vagyok") - mondjuk olaszul, ha nagyon figyelünk arra, akit hallgatunk, és arra, amit hallunk. Erre a képességre lesz szüksége a nyelvtanulónak a könyv használatakor: "füleljen", figyeljen, értse meg a szövegek tartalmát és lényegét, szűrjön ki belőlük információkat, rendszerezze azokat, illessze táblázatba, alkosson belőlük válaszokat.
A könyv és a hozzá tartozó hanganyag olyan köznapi tematikájú leíró vagy elbeszélő jellegű szövegeket és párbeszédeket tartalmaz, amelyek a hozzájuk kapcsolódó feladatokkal a halláskészség fejlesztésére és a tanulás során elért teljesítmény mérésére egyaránt alkalmasak. A feladatok azt tesztelik, hogy a nyelvtanuló képes-e az átlagosnál kicsit lassabb tempójú, anyanyelvi beszélők által elmondott szövegekből kiszűrni a legfontosabb információkat, megérti-e a szövegek lényegét, mondanivalóját.
A kötet a feladatokkal a legismertebb B1 szintű (alapfokú) egynyelvű nyelvvizsgák (TELC, BME, ECL) és a középszintű érettségi hallott szöveg értése vizsgarészére való felkészüléshez nyújt segítséget a nyelvtanulóknak és a vizsgákra felkészítő nyelvtanároknak.
A feladatokhoz a hanganyag mellett megoldókulcs és szövegkönyv is tartozik, ezáltal a kiadvány nem csak tanórai munkára, hanem önálló felkészülésre is kiválóan alkalmas.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar; olasz
  ISBN
  9789630593304
  Kiadó
  Akadémiai Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  88
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés