Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekGabriel Norman: Építsd fel a valóságodat! - QLP (CD melléklettel) - A kvantumtér és a théta agyhullámok birodalma

-21%
Gabriel Norman: Építsd fel a valóságodat! - QLP (CD melléklettel) - A kvantumtér és a théta agyhullámok birodalma
2 350 Ft
Akció: 1 857 Ft1857
Virtuális számla jóváírás: 24 Ft

"Emlékszel még az álmaidra? Hogy mi szerettél volna lenni, ha nagy leszel? Jól menő üzletember vagy orvos, esetleg valamilyen művész? Az évek múltával a szülőktől, nagyszülőktől, testvérektől kapott programok alakítják valóságod mindennapjait. elhiszed nekik, amit mondanak, és ahogyan mondják. Teremtesz anélkül, hogy tudatosan tennéd. Talán sosem tudatosult, de a lelked mélyén érezted, hogy sokkal több van benned!"
Szerencsére nincs kőbe vésve a sorsod, csak rajtad múlik, hogy mostantól mihez kezdesz az életeddel. Az eszközöket mi a kezedbe adjuk, már csak használnod kell, hogy valóságként éld meg saját álmaid beteljesülését.
"Ez a program nem valami bűvészmutatvány, hanem a kvantumfizikán alapuló egyszerű gyakorlat, amely a vizualizációra épül. Agyhullámainkat tudatosan átformáljuk, és ezáltal, a tudatalattinkat használva, kapcsolatba lépünk más téridőkkel. Théta agyhullámaink segítségével felhasználjuk a bennünk rejlő zsenialitást, hogy átformáljuk tudatalatti világunk valóságteremtő erőit."
Gabriel Norman a Kvantumtér és a théta agyhullámok birodalmába kalauzol el, a könyvhöz tartozó théta meditációs CD segítségével te magad is azonnal átélheted a tudatalatti átprogramozását.
Tapasztald meg a théta agyhullámok erejét! A könyvben szemléletesen és egyértelműen bemutatott technikák segítségével találj rá saját zsenialitásodra, céljaidra és a teljes élethez vezető utadra. Építsd fel a valóságodat!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912257
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  112
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  120 g/db
Webáruház készítés